Introductie

Veel vrijheid Initiëren en implementeren van projecten van a tot z Een enorm afwisselend takenpakket in een dynamische omgeving Deel uitmaken van een leuk en betrokken HR team

Organisatie

Functie

Je dag begint met het openen van jouw agenda en algemene HR mailbox. Nadat je een planning gemaakt hebt, ga je aan de slag met de vragen die binnengekomen zijn. Je kunt direct veel mensen blij maken met jouw advies en antwoorden. Tussen de werkzaamheden door komt er een leidinggevende binnen met een vraag over de gewerkte uren op zijn afdeling. Met jouw deskundigheid geef je het antwoord op de vraag, maar geef je ook advies over hoe de leidinggevende hier het beste mee om kan gaan. In de middag werk je verder aan een project over een nog te implementeren communicatie app. Daarnaast zorg je ervoor dat alle contracten en brieven foutloos zijn zodat ze de volgende dag opgehaald kunnen worden door een leidinggevende uit de business. De dag zit er alweer op! Dit vind je leuk om te doen als HR medewerker Werken aan een foutloze (salaris)administratie. Een foutje is menselijk, maar jij zorgt ervoor dat dit niet nog eens kan gebeuren door jouw procesoptimalisaties Bedenken en uitwerken van arbeidsvoorwaarden Aanspreekpunt zijn voor de volledige HR administratie voor onze eigen HR collega’s alsook leidinggevenden en medewerkers Hier ga je direct mee aan de slag als HR medewerker Meehelpen aan het nieuwe medewerkers tevredenheidonderzoek (MTO). Uren van alle medewerkers controleren en ervoor zorgen dat iedereen op tijd betaald krijgt. Dit doe je voor onze eigen medewerkers, maar ook onze medewerkers met een uitzendovereenkomst. Zoals je kunt lezen is de functie erg divers, samen met jou willen graag kijken waar jij enthousiast van wordt!

Aanbod

Een uitdagende functie met veel verantwoordelijkheid in een groeiende organisatie; Een salaris passend bij je werkervaring; Een zeer aantrekkelijke tijd-voor-tijd regeling waarbij elke minuut overwerk telt; 25 vakantiedagen per jaar; 8% vakantiegeld, je vakantiegeld wordt maandelijks uitbetaald bovenop je salaris; Deelname aan een zeer goed pensioenfonds (Detailhandel), tot wel 6x hoger dan bij andere werkgevers; Reiskostenvergoeding, zelfs als je bij ons om de hoek woont; Toegang tot meer dan 100 online trainingen om jezelf te blijven ontwikkelen.

Inlichtingen

Sandra de Volder

Sollicitatie

Sandra de Volder